Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Pénznem

Az Uniview biztosítja a Toyota Irán autószalonjainak biztonságát!

Az Uniview biztosítja a Toyota Irán autószalonjainak biztonságát! Az IRToya úgy döntött, hogy az Univiewt kéri fel autószalonjai videómegfigyelő rendszerének telepítésére.

Az IRToya a Toyota exkluzív iráni viszonteladója, 1973-as alapítása óta mára több, mint 70 autószalonja található meg a nagyobb városokban, mint például: Teherán, Mashahd, Shiraz, Isfahan, Ahvaz, Yazd, Tabriz, Babol, Bandar Abbas, Noor, Hamedan stb.
Az IRToya úgy döntött, hogy az UNV-t kéri fel az autó szalonjai videómegfigyelő rendszerének telepítésére. Az egyes irodákban több, mint 30 db UNV kamera lett telepítve, amik lefedik az ügyfélszolgálatot, bejáratokat, irodákat és a parkolóhelyeket is. Az Uniview termékeivel az üzemeltetők mindent képesek nyomon követni az irodákon belül és kívül, így garantálni tudják a biztonságot.
Az Uniview videómegfigyelő rendszerei hamarosan az összes Toyota irodára kiterjednek majd.

Igény és megoldás
Az IRToya egyik legfontosabb igénye egy olyan megoldás volt, amely 2 hónapon keresztül, kiváló minőségben, a nap 24 órájában képes videót rögzíteni. Ebben az esetben az Uniview az IPC3232, az IPC3612 és az IPC2324 Full HD kameráit telepítette, mely kamerák IK10-es, IP66-os védettség mellett smart funkciókkal is rendelkeznek. Minden irodában NVR304-32E típusú rögzítők kerültek felhasználásra egyenként négy darab 6 TB-os merevlemezzel.

Ultra 265 tömörítési eljárás
A magas felbontás, általában nagyobb árat eredményez. Ezért fejlesztette ki az Uniview az Ultra H.265 tömörítést, amely kombinálta a H.265 és az U-kód technológiát ezzel akár 95%-kal is csökkentve a sávszélességet. Az UNV kamerák és rögzítők többsége támogatja az Ultra 265-t, ami lehetővé teszi a Toyota irodák számára, hogy több, mint 30 kamera videóit képesek legyenek tárolni akár 2 hónapig, csupán 4 darab 6TB-os merevlemezen!
Ha mindez a régi H.264 tömörítéssel történne akkor 14 db 6TB merevlemezre lenne szükség, ami jóval nagyobb költséget okozna. Az Ultra 265 nemhogy jobb, de jelentősen csökkenti is az ügyfelek költségeit.

Intelligens megoldások a boltok kezelésének egyszerűsítésének érdekében
Az UNV kamerák különböző intelligens funkciókat támogatnak, ide értve az emberek számlálását, behatolásérzékelést, vonalátlépést, stb.
Az embereket számláló funkció segíthet abban, hogy az üzemeltetők könnyebben elemezhessék a vásárlók áramlását és amennyiben szükséges átirányíthassák a vevőket.
UNV egyenlő innováció, technológia, biztonság.

 

Speciális kereső
Felbontás
Optika
Kialakítás
Smart funkciók
PoE kamera táplálás
Mikrofon
SD kártya foglalat
Tápellátás
Külső védelem
IR távolság
Fényérzékenység
Legkisebb látószög
Legnagyobb látószög
Vandálbiztos
Kameraszám
Merevlemezek száma
Bejövő sávszélesség
Riasztás bemenet
Riasztás kimenet
Facebook
Hírek
2017. 11. 13. 13:44:29
Az Uniview biztosítja a Toyota Irán autószalonjainak biztonságát! Az IRToya úgy döntött, hogy az Univiewt kéri fel autószalonjai videómegfigyelő rendszerének telepítésére.
2017. 10. 20. 13:14:00
Uniview Defog funkció Újra köd lepi el az országot, ami veszélyes... Mit tehetnénk?